SZABÁLYOK, DÍJAK

Magyarországon jelenleg nincs kötelező vagy ingyenesen igénybe vehető jellegű állatorvosi ügyelet. A rendelési időn túli állatorvosi ellátás az állatorvosok részéről egy önként vállalt tevékenység, amiért az állatorvosok semmilyen állami költségtérítést nem kapnak, így az ügyelet igénybevételét az állat tulajdonosának (ill. aki az ügyeleti szolgáltatást kérte) kell kifizetnie. 


A Miskolci Kisállatrendelői Ügyeleti Csoport azért hozta létre önként vállalt ügyeleti szolgáltatását, hogy saját ügyfeleik részére biztosítsa a rendelési időn túli állatorvosi ellátás lehetőségét hétvégén, munkaszüneti napokon, ill. munkanapokon. 

Az ügyeleti szolgáltatást csak azon páciensek részére tudjuk biztosítani, akik is az ügyeleti csoport valamelyik rendelőjének szolgáltatásait veszik igénybe kisállatukkal

Azon páciensek, akik nem a csoportunkhoz tartozó rendelők szolgáltatásait veszik igénybe, kérjük tájékozódjanak saját ellátó állatorvosuknál (aki az oltásait adja) hogy rendelési időn kívül hová fordulhatnak állatorvosi ellátásért!


Ki tekinthető az ügyeleti csoport saját páciensének?

  • kutyáknál, aki utolsó oltását az ügyeleti csoport valamelyik rendelőjében kapta, amit az oltási könyvvel igazolni kell!
  • macska, nyúl, görény esetén: melyet betegség esetén az ügyeleti csoport valamelyik rendelőjébe vittek kezelésre
  • újonnan vásárolt állat, mely nem kapott még oltást, 8 hetes kor alatt

Az oltási könyvet minden esetben hozza magával!

Az ügyeleti csoport tagjai:

Dr. Fülöp-Tóbiás Gabriella 
Dr. Vlah Zsuzsanna 
Dr. Joó László
Dr. Lenkey Ferenc
Újdiósgyőri Állategészségügyi Központ
Felsőzsolcai Kisállatrendelő 
Népkerti Állatorvosi Rendelő
Dr. Orosz Iván
Planet Vet Állatorvosi Rendelő
Miskolci Állatkórház


Az ügyeleti pótdíj 25.000 Ft - 40.000 Ft
Ez a beavatkozás jellegétől függ: műtétek vagy hosszas kezelést, asszisztent igénylő beavatkozás esetén várhatóan 40.000 Ft.

Ez nem tartalmazza a vizsgálati díjat és a kezelés költségét, ami várhatóan kb. 10.000 és 30.000 Ft között van egy kezelés alkalmával. A kiegészítő vizsgálatok (röntgen, ultrahang, vérlabor) plusz költségbe kerülnek (ha elérhető a rendelőben).

Az árak bruttó árak és forintban értendők.

© 2020 Miskolci Kisállatrendelői  Ügyeleti Csoport
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el